Welke scheenbeschermers gebruiken profs?

Scheenbeschermers


Ontdek Welke Profvoetballers Kiezen voor Guardians Scheenbeschermers

Een essentieel onderdeel van een voetbaluitrusting is de scheenbeschermer. In deze blogpost gaan we dieper in op waarom veel professionals kiezen voor Guardians scheenbeschermers, met een specifieke focus op enkele bekende spelers.

Waarom Kiezen Profvoetballers voor Guardians?
Guardians scheenbeschermers staan bekend om hun innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen. Hier zijn enkele redenen waarom ze de voorkeur genieten van professionele voetballers:

 1. Lichtgewicht en Comfortabel: Guardians scheenbeschermers bieden optimale bescherming met extra lichte scheenbeschermers. Dit zorgt voor meer comfort tijdens het spelen.

 2. Antislip Technologie: De scheenbeschermers van Guardians zijn uitgerust met geavanceerde antislip technologie, waardoor ze stevig op hun plaats blijven en niet afzakken, zelfs niet tijdens intensieve wedstrijden.

 3. Drie Verschillende Maten: Guardians begrijpt dat elke speler uniek is. Daarom zijn de scheenbeschermers verkrijgbaar in drie verschillende maten, zodat spelers de perfecte pasvorm kunnen vinden die aansluit bij hun lichaamsbouw.

 4. Comfortabele Pasvorm: Het ontwerp van Guardians zorgt voor een comfortabele pasvorm, waardoor spelers zich volledig kunnen concentreren op hun prestaties zonder afleiding. De anatomische pasvorm sluit nauw aan op het scheenbeen en de kuit.

Professionele Voetballers en Guardians: Hier zijn enkele bekende spelers die vertrouwen op Guardians scheenbeschermers:

 1. Tyrell Malacia

 2. Myron Boadu

 3. Mitchell Bakker

 4. Moise Kean

 5. Lois Openda

 6. Danilho Doekhi

 7. Mats Deijl

 8. Hamdi Akujobi

Scheenbeschermers

Bekijk op onze Instagram, Tiktok of Facebook pagina welke profvoetballers meer vertrouwen op de kwaliteit en comfort van Guardians. 
Als je op zoek bent naar scheenbeschermers van topkwaliteit, overweeg dan de keuze van deze professionele voetballers en ontdek zelf de voordelen van Guardians. Of je nu een amateur- of professionele speler bent, de juiste uitrusting kan een wereld van verschil maken in je spel.