ULTIEME COMFORT.
DE JUISTE PASVORM.
EXTREEM LICHT.

GUARDIANS, DE BESTE SCHEENBESCHERMERS zonder irritaties

Stay Protected While You Stand Out.

De Guardians Pack is een combinatie van lichte, stevige scheenbeschermers en een comfortabele sleeve. De scheenbeschermers zijn zo ontworpen dat ze niet afzakken en super comfortabel zitten. Zo ben jij op de beste manier beschermd op het veld. Duw jezelf naar een hoger niveau met Guardians!

Scheenbeschermers

guardians pack

DE VOORDELEN VAN GUARDIANS

  • ANTI-SLIP RAND
  • SCHEENBESCHERMERSVAK
  • OPTIMALE ZWEETCIRCULATIE
  • EXTREEM LICHT
  • SUPER COMFORTABEL

BETROUWBAAR

Guardians, jouw betrouwbare partner op het veld. Zeg gedag tegen afzakkende scheenbeschermers en ervaar de ultieme bescherming en lange levensduur.

PERFECTE PASVORM

Guardians, voor de perfecte pasvorm en gebruiksgemak door de scheenbeschermervak.

COMFORTABEL

Guardians biedt ultieme comfort en veiligheid. Lichtgewicht bescherming voor alle voetballiefhebbers van amateur tot professioneel.

Loadify preloader

Ook de onderstaande professionals vertrouwen op Guardians.

Tyrell Malacia

''De scheenbeschermers zijn erg licht en voel ik bovendien niet zitten tijdens de wedstrijd.''

Mats Deijl

''De scheenbeschermers sokken zitten perfect. Niet te strak en niet te los. Een echte aanrader!''

Myron Boadu

'' Speel al een lange tijd op Guardians en ben er erg tevreden mee. Scheenbeschermers voel ik niet niet zitten tijdens de wedstrijd en zijn van hoge kwaliteit.''

LAAT KLANTEN VOOR ONS SPREKEN

★★★★★

Een echte aanrader

Hele snelle en goede service. Verder kreeg ik snel antwoord op al mijn vragen en was de levering super vlot. Daarboven op zijn de producten van uitstekende kwaliteit en exact als beschreven. Kortom, een echte aanrader!

Thomas Noordegraaf

02 december 2023

★★★★★

Goede service

Al de 2e keer dat ik iets koop, dit keer voor een verjaardag. Ik had een berichtje gestuurd of ik het eerder kon komen ophalen. I.v.m. met een verjaardag en dat werd gelijk geregeld! Goeie service en tot in de toekomst ; )

Quincy

11 november 2023

★★★★★

Scheenbeschermers zitten goed

Scheenbeschermers zitten heel goed om je been heen. Zakt uiteraard niet af wat bij voorgaande scheenbeschermers wel het geval was.
Goede levering en top kwaliteit .

Author name

Los Angeles, CA

★★★★★

Super service

Via een advertentie op Facebook scheenbeschermers besteld. Zeer snelle en vriendelijke reactie. De bezorging was snel. De scheenbeschermers zijn heel licht, dat is wat mijn zoom zocht. Ik beveel het aan.

Author name

Los Angeles, CA

Guardians verkooppunten

Guardians wordt ook in fysieke winkels aangeboden waarbij de verkopers klaar staan om je de juiste advies te geven over Guardians. Bekijk welke winkel bij jouw in de buurt is.